+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Active wellness hotel U Zlaté Rybky Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 26 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    83%
  • Preis-Leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Anzeigen:

Hana Dvořáková

Älteres Paar, 3.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pohodové, bez připomínek, vše OK, příjemný personál, děkujeme, určitě doporučujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 2.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 2.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 2.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Luděk

Familie mit kleinen Kindern, 8.7.2017

Bruntál Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Super děvčata za barem. Příjemné a postarají se o Vás a vaše děti. Děkujeme

  • Chtělo by to obměnu postelí. Na dnešní dobu hodně zastaralé. O vrzání nemluvě. V celém areálu je viditelné opotřebení a nutná údržba celkových prostor. Klima v podkroví je dnes nezbytná. Opravdu se v těchto vedrech nedá pod střechou spát.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 17.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 22.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Celý pobyt zachránila obsluha restaurace a wellnes,velmi milá obsluha

  • Poměr cena za pokoj 2000 kč kde byl utrhnutý lustr,pavučiny,rezavá koupelna a celkově špína je velmi smutný.Ve wellnesu rozpadnutá rozleželá lehátka,špinavé sprchy ....opravdu za tu cenu je to velmi smutné

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Milada

Älteres Paar, 6.11.2016

Javorník Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • vstřícný přístup personálu,vynikající kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 7.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • celkově vynikající, kvalita jídla, ubytování, příjemný personál, možnost volnočasových aktivit, relax

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • krásné prostředí, velmi příjemný personál, dobré jídlo

  • poměrně drahé služby za wellness pro ubytované hosty

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 10.1.2016

Vyškov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Trošku tvrdší postel než na co jsme zvyklí..... ale stím se počítá že to nebude jak doma :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 24.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Einzelreisender, 23.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • chybí klimatizace

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 21.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Bylo tam fajn. Mohu jen doporučit.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Active wellness hotel U Zlaté Rybky hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaši návštěvu i za váš zájem nám přidat hodnocení vážíme si toho a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Urbánek Radek vedoucí Active wellness hotelu U Zlaté rybky

Lenka

Familie mit älteren Kindern, 24.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Příjemný personál, vaří dobře, téměř rodinná atmosféra

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Active wellness hotel U Zlaté Rybky hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

děkuji za Vaše hodnocení, které mě velmi potěšilo a budeme se těšit na další návštěvu.

S pozdravem a přáním hezkého dne Machálek - vedoucí hotelu

Anonym

Einzelreisender, 20.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • byla jsem spokojena a to je hlavni

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hana

Älteres Paar, 22.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Lugner

Einzelreisender, 2.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 15.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • - výborná kuchyně, zajímavé menu - jednoduché, funkční a čisté vybavení pokojů - příjemný interiér restaurace - možnost parkování

  • - bazén s vodou kolem 17 stupňů, otevřený poue do 21:00 - wi-fi nemá pokrytí na pokojích - za celou dobu pobytu nebyla vyměněna nefungující žárovka v chodbě, i přes opětovné upozornění obsluze při snídani - neexistující úklid pokojů - nutnost objednávání snídaní předem

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7
Active wellness hotel U Zlaté Rybky hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

děkujeme za Váš čas při vyplnění recenze. Nicméně bych chtěl vysvětlit pár informací. Bazén je připojen k sauně jako ochlazovací a má tudíž přes zimu 10° přes léto max. 17°, a je otevřen do 22.00, což myslím, že je na wellness až nadstandard dlouhá otevírací doba na to že otvíráme od 7.00hod. Wifi nemá pokrytí pouze na některých pokojích z důvodu velmi silných původních zdí. Na každém pokoji je cedulka na které je uvedeno z jedné strany nerušit a z druhé strany prosím uklidit pokoj, které stačí pověsit na kliku. Z důvodu soukromí nechodíme na pokoje bez vyzvání. Snídaně objednáváme dopředu z důvodu časového harmonogramu, aby jste nemuseli dlouho čekat. Věřím, že příště bude spokojenější.

s pozdravem zástupce vedoucího
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.