+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Active wellness hotel U Zlaté Rybky Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 25 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    83%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 2.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Luděk

rodzina z małym dzieckiem, 8.7.2017

Bruntál Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Super děvčata za barem. Příjemné a postarají se o Vás a vaše děti. Děkujeme

  • Chtělo by to obměnu postelí. Na dnešní dobu hodně zastaralé. O vrzání nemluvě. V celém areálu je viditelné opotřebení a nutná údržba celkových prostor. Klima v podkroví je dnes nezbytná. Opravdu se v těchto vedrech nedá pod střechou spát.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Celý pobyt zachránila obsluha restaurace a wellnes,velmi milá obsluha

  • Poměr cena za pokoj 2000 kč kde byl utrhnutý lustr,pavučiny,rezavá koupelna a celkově špína je velmi smutný.Ve wellnesu rozpadnutá rozleželá lehátka,špinavé sprchy ....opravdu za tu cenu je to velmi smutné

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Milada

para, 6.11.2016

Javorník Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • vstřícný přístup personálu,vynikající kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • celkově vynikající, kvalita jídla, ubytování, příjemný personál, možnost volnočasových aktivit, relax

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 30.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • krásné prostředí, velmi příjemný personál, dobré jídlo

  • poměrně drahé služby za wellness pro ubytované hosty

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 10.1.2016

Vyškov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Trošku tvrdší postel než na co jsme zvyklí..... ale stím se počítá že to nebude jak doma :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • chybí klimatizace

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 21.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Bylo tam fajn. Mohu jen doporučit.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Active wellness hotel U Zlaté Rybky replied to this review.
Děkujeme za Vaši návštěvu i za váš zájem nám přidat hodnocení vážíme si toho a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Urbánek Radek vedoucí Active wellness hotelu U Zlaté rybky

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Příjemný personál, vaří dobře, téměř rodinná atmosféra

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Active wellness hotel U Zlaté Rybky replied to this review.
Dobrý den,

děkuji za Vaše hodnocení, které mě velmi potěšilo a budeme se těšit na další návštěvu.

S pozdravem a přáním hezkého dne Machálek - vedoucí hotelu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • byla jsem spokojena a to je hlavni

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hana

para, 22.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Lugner

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 15.9.2012

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • - výborná kuchyně, zajímavé menu - jednoduché, funkční a čisté vybavení pokojů - příjemný interiér restaurace - možnost parkování

  • - bazén s vodou kolem 17 stupňů, otevřený poue do 21:00 - wi-fi nemá pokrytí na pokojích - za celou dobu pobytu nebyla vyměněna nefungující žárovka v chodbě, i přes opětovné upozornění obsluze při snídani - neexistující úklid pokojů - nutnost objednávání snídaní předem

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7
Active wellness hotel U Zlaté Rybky replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Váš čas při vyplnění recenze. Nicméně bych chtěl vysvětlit pár informací. Bazén je připojen k sauně jako ochlazovací a má tudíž přes zimu 10° přes léto max. 17°, a je otevřen do 22.00, což myslím, že je na wellness až nadstandard dlouhá otevírací doba na to že otvíráme od 7.00hod. Wifi nemá pokrytí pouze na některých pokojích z důvodu velmi silných původních zdí. Na každém pokoji je cedulka na které je uvedeno z jedné strany nerušit a z druhé strany prosím uklidit pokoj, které stačí pověsit na kliku. Z důvodu soukromí nechodíme na pokoje bez vyzvání. Snídaně objednáváme dopředu z důvodu časového harmonogramu, aby jste nemuseli dlouho čekat. Věřím, že příště bude spokojenější.

s pozdravem zástupce vedoucího

Anonim

dorośli, 21.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Pěkný hotel v příjemném prostředí.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.